Op zoek naar Subsidieregeling MKB?

Subsidieregeling MKB  
10 miljoen subsidie voor innovatie MKB in Zuid-Nederland.
MKB-bedrijven die actief zijn in de topsectoren kunnen ook dit jaar aanspraak maken op geld uit de subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland MIT Zuid. Naar verwachting zullen ook dit jaar weer ongeveer 200 Zuid-Nederlandse bedrijven ondersteuning krijgen. Het MIT Zuid stimuleert innovaties in de eerste fases van het innovatieproces.
Ondersteuning voor midden en kleinbedrijf mkb Ondernemen en innovatie Rijksoverheid.nl.
Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en kennisverwerving DHK. De regeling staat open voor de 66 landen van het Dutch Good Growth Fund. Subsidie technische mkb-ondernemers. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat EZK daagt mkb-ondernemers uit om zelf met oplossingen te komen voor het grote tekort aan technische vakmensen. Via het MKB dee krijgen de beste initiatieven financiële ondersteuning vanuit EZK.
Overzichtspagina MKB subsidies Subsidiebureau Nederland.
Subsidiebureau Nederland heeft onderzoeks en aanvraagtrajecten verzorgd voor zowel start-ups als gevestigde organisaties uit verschillende branches. Kijk voor meer informatie op onze referentiepagina. Kijk ook eens in ons nieuwsoverzicht voor interessant MKB subsidienieuws en volg ons MKB Twitter-account voor actuele subsidietweets.
subsidie mkb.
De subsidieregeling heeft als doel innovatie, bedrijfsontwikkeling en/of strategisch HR te stimuleren bij mkb ondernemers in provincie Fryslân. Als mkber in de provincie Fryslan kunt u subsidie aanvragen op het gebied van innovatie, bedrijfsontwikkeling en/of strategisch HR. De subsidie top 6 Een overzicht van veel voorkomende subsidieregelingen MKB Servicedesk.
MKB-Nederland wil commitment voor subsidieregeling praktijkleren.
Vonhof wil van OCW-minister Van Engelshoven het commitment dat zij de subsidieregeling langjarig in de benen houdt, zodat ondernemers zonder zorgen studenten voor een langere periode aan hun bedrijven kunnen binden. Het" werkt niet en het is niet fair als die leerwerkbedrijven ieder jaar weer opnieuw moeten vrezen voor bezuinigingen op of zelfs het voortbestaan van de regeling.
Klijnbeveiliging Subsidieregeling MKB.
Ondernemers die geïnteresseerd zijn in een scan kunnen vanaf januari a.s op deze plek een scan aanvragen. In de vorige regeling VKB konden ondernemers na een scan gebruikmaken van een subsidie van maximaal 1.000 euro voor de aanschaf van veiligheidsproducten.
De subsidie top 6 Een overzicht van veel voorkomende subsidieregelingen MKB Servicedesk.
Subsidieregeling Innovatieprestatiecontracten IPC Let op: Geen budget voor in 2017. De Subsidieregeling Innovatieprestatiecontracten richt zich op mkb-bedrijven die een inhoudelijke samenhang met elkaar hebben keten, regio, thema, branche, etc. De mkb-bedrijven voeren in een samenwerkingsverband een eigen meerjarig innovatieplan uit.
Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland.
Toelichting bij het besluit van gedeputeerde staten van 15 maart 2016 tot wijziging van de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland. De Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid Holland is gewijzigd vanwege afspraken die zijn gemaakt tussen het Rijk en de regios voor de MIT 2016.
Subsidieregelingen MKB Ondernemen Eemsdelta.
Ondernemersloket centrumondernemers Delfzijl. U bent hier: Home / Ondernemen / Subsidieregelingen MKB. Naast landelijke, veelal fiscale, regelingen, zijn er ook provinciale regelingen die interessant zijn voor het MKB. Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland SNN biedt regelingen voor ondernemers in de provincie Groningen.
Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland 2015 Provincie Noord-Brabant.
Bovens secretaris dhr. Bijlage 1 bij de Toelichting behorende bij de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid. Bijlage 2 bij de Toelichting behorende bij de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid. Bijlage 3 bij de Toelichting behorende bij de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid.
MKB-innovatiestimulering Topsectoren MIT Ondernemersplein. External link. External link. External link. External link. External link. External link.
Of wilt u als Topconsortium voor Kennis en Innovatie TKI innovatie stimuleren? Dan kunt u in aanmerking komen voor de regeling MKB-innovatiestimulering Topsectoren MIT. U kunt gebruik maken van verschillende nationale en regionale instrumenten, zoals adviesprojecten, haalbaarheidsprojecten, RD-samenwerkingsprojecten, kennisvouchers, TKI-Innovatiemakelaars en TKI-netwerkactiviteiten.
Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland 2015 Provincie Noord-Brabant.
Bijlage 1 bij de Toelichting behorende bij de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid Klik hier om het document te downloaden. Bijlage 2 bij de Toelichting behorende bij de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid Klik hier om het document te downloaden.

Contacteer ons

mkb brandstof
mkb servicedesk
mkb bedrijven
mkb internet
mkb service
mkb noord
mkb netbankar
www mkb
mkb logo
mkb business